Отивам при Делта

Днес бях крайно разочарован от настоящият ми хостинг доставчик. Няма да споменавам имена, за да не излезне, че компроментирам фирмата по някакъв начин. Ако се разровите във форумите, ще установите, че по-прехвалени от тях няма. Това бе и причината да ги избера преди време.

Сядам тази сутрин пред компютъра и както обикновено си проверявам пощата. Що да видя? Имах писмо от хостинг доставчика, в което пишеше, че просрочвам процесорно време (каквото и да значи това). С две думи трябва да плащам повече или да си търся нов доставчик. Прозвуча ми някак като изнудване. Много се ядосах и веднага реших, че ще се махна от там. С това си действие изгубиха всякакво доверие у мен. Как мога да разчитам на хора, които ме изнудват?

Реших, че повече няма да вярвам на форуми и разни други. Прегледах къде що се предлага и си избрах Делта. Първо звъннах на телефона, хората подробно ми обясниха всичко кое как. Направих си поръчка през сайта, изпратих данни за достъп на имейла и се разбрахме да преместят всичко в петък вечерта, тъй като тогава сайта ми има най-малко потребители. Информираха ме, че когато всичко е готово ще ме известят. Доста разбрани хора ми се сториха и най-важното ще се заемат с всичко.

Отивам при Делта
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *