Умна и красива

Възможно ли е се пита в задачата? Красивите жени умни ли са? Умните жени красиви ли са?

Чак и аз се обърках. Ако се чудите за какво ще размишлявам днес, то това е най-новият проект на “Шоуто на Слави”. Снощи гледах една част от кастингите за “Умна и красива” и съвсем се омотах. Признавам имаше и добри кандидатки, но някои от тях не зная защо бяха отишли да се излагат. От всякъде лъхаше едно самочувствие, незнайно дали имаше покритие. Имаше и едно 16 – годишно момиче, което ме втрещи. Чудя се къде са родителите й, какво е това възпитание и в какво ли ще се превърне тази девойка след няколко години?

Като цяло съм разочарован. Повечето дами дори не знаеха как да се държат пред хора. Да не говорим, че аудиторията на BTV е вероятно най-голямата в България. Едни се лигавиха, други се смяха, трети бяха сериозни. Дори не осъзнават появяването на подобни типове конкурси (за които очевидно не са подходящи), каква лоша шега могат да им изиграят.

Всеки си има глава на раменете и сам си пати от нея, казваше баба ми.

Аз лично съм твърдо убеден, че у нас има умни и красиви жени, но напоследък са все по-рядко срещани индивиди.

Умна и красива
Rate this post

Google+ Comments

One Reply to “Умна и красива”

  1. Отдавна Шоуто на Слави понамирисва. Не го гледам вече, след като Трифонов започна да го използва за настройване на политическата позиция на хората в България. А тези псевдо предавания, които прави са като спасителен сал за рейтинга на шоуто му!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *