Истинските прятели са тези, които…

Днес ще отделя малко време и внимание на приятелите, защото вярвам, че имам добри такива и искам да им покажа колко държа на тях. Истински приятели се намират трудно и за да не изпуснете случайно такъв, нека да ви споделя как да ги познавате най-добре. И оттам да знаете за какво се борите.

PrioBlog-Friends-Can-Online-Friends-Be-Your-Real-FriendsИстинските приятели са тези, които:

– не позволяват разстоянието между вас да попречи на приятелството ви; дори да сте в различни краища на страната, какво от това?; пак можете да се чувате и да показвате, че държите един на друг.

– са приятели на живо, а не само дигитално; колко “приятели” имате във facebook или в друга социална мрежа?; а на колко от тях реално имате телефонните номера и се чувате от време на време или излизате навън.

– са откровени – само хора, които държат на вас ще ви казват винаги истината дори тя да е неудобна и нежелана; все пак е истина и е хубаво да се срещнете челно с нея, пък било и ако имате нужда от подтикване в началото.

– знаят тайните ви и те си остават тайни; с кого бихте споделили неща за себе си, които не желаете да се знаят, но имате нужда да говорите за тях?; само с истински приятел, на когото имате доверие, нали?

– искат винаги да сте част от живота един на друг…

Истинските прятели са тези, които…
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *