Как да интригуваме във фейсбук

Постовете, съдържащи снимка, се възприемат до 3 пъти по-добре от колкото тези, които са само с текст. Планирайте съдържанието на фен страницата си поне един месец по-рано, естествено, ако има нещо ново може да го споделите и на момента. Правилната организация на информацията ще помогне да развиете бранд идентичността си и ще се радвате на повече последователи.

Дължината на перфектния пост е до 40 символа. Tова е едно изречение. Постарайте се да извлечете есенцията от смисъла, който искате да споделите. Бъдете провокативни и интересни, разбира се в рамките на изискванията на бранда. Понякога пресилените фрази могат да ти изиграят доста лоша шега. Внимавайте, Фейсбук вижда всичко.

Лайф видеа – не е хубаво да се прекалява с тях, но все пак хората са любопитни, а най-лесният начин да задоволите любопитството им е като им покажете всичко и колкото се може по-реално.

Разговаряйте с тях. В момента алгоритъмът на фейсбук е направен така, че най-показвани са публикации, в които хората коментират или реагират. Смисълът на създаването на фейсбук не е бил разцвет на бизнеса и онлайн продажбите, а общуването между хората. Ето защо вече тези постове са най-евтини и най-показвани.

Как да интригуваме във фейсбук
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *