Рекламите

Винаги съм смятал, че никоя домакиня не е чак толкова посредствена, че да заслужава елементарните послания и реклами, които обикновено се правят за почистващи препарати, прахове за пране и прочие неща, свързани с домакинството. Лошото е обаче, че на практика вече няма таргет, който да не е засегнат от елементарния начин, по който се опитват да му внушат нещо или пък да му продадат определен продукт.

adsПреди дни попадам в интернет на една доста дълга като за това пространство статия – където, предполагам знаете, лаконичността е за предпочитане. Не за друго, но си е доказано, че интернет читателят е една по-особена порода и не вниманието му не може да бъде задържано за дълго време. Аз обаче съм от категорията на книжните читатели и макар и дълга, захапах статията сериозно. Пък и темата ми беше интересна – астрология – напоследък много се вълнувам от такива неща. Обясняваше се как в следващите осемдесет дни ще бъдем под влияние на планетата Марс – общо взето не особено благоприятно въздействие – то не че това на Венера е от най-благодатните. Че не трябва да предприемаме никакви сериозни житейски стъпки, да не начеваме бизнес, да не започваме връзки. И за достоверност надълго и нашироко няколко астролози и екстрасенси обясняваха от своя гледна точка как точно ще ни се отрази това неблагоприятно влияние, какво трябва да направим, за да го тушираме. Абе професионална работа – общо взето, дадени всички възможни гледни точки.

Като казах, че ми е интересна темата, това съвсем не означава, че вярвам на сто процента на нещата, които чета. Просто ми е забавно и малко по-различно от другата информация, която поемам ежедневно. И тъкмо щях да си кажа: абе може да не е достоверно, ама поне е интересно, дойдоха финалните изречения на статията, в които в прав текст се казваше, че е отвратителна работа тая осемдесетдневна атака на Марс, ама има спасение от тая напаст – и колкото и да не ви се вярва 🙂 това е чаят от Годжи Бери. Ама да не си помислите, че всеки чай става за тая работа – не, само на определена фирма.

Много елементарно, господа. Защото посредствените четат по диагонал и почти никога не стигат до края. Пък другите няма как да не се обидят на ниската рекламна топка, която им подавате.

 

Рекламите
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *