Васил Лазаров и Вивекта БГ ЕООД предлагат високоплатена работа

Ако си търсите работа в София, препоръчвам ви да научите повече за фирмата на Васил Лазаров Вивекта БГ ЕООД.

Тази компания е специализирана във внос и търговия на едро с различни видове хранителни продукти. Партнира си и едни от най-известните и успешни компании в света. Сред тях са McCain Foods Limited – канадски гигант в производството на бланширани картофи и картофени специалитети; Danish Crown – най-големият производител на свинско месо в Европа и същевременно най-голям износител в света; Silver Fern Farms – най-голямата компания в Нова Зеландия, занимаваща се с обработка и търговия на добитък.

Естеството на работа във Вивекта БГ не е леко, защото се работи с бързо оборотни стоки, които са нетрайни и трябва да се съхраняват при специфични условия. Това обаче налага допълнителни бонуси, които не са никак малки в цифрово измерение. На длъжност работник склад например служителите получават брутна заплата от 1000 лв. още при назначението си, като тя може да достигне до 1500 лв. в зависимост от положените резултати. Малко са компаниите, които дават подобни заплати за тежък, но все пак неквалифициран труд.

Управителят на Вивекта Васил Лазаров има стратегически планове за своята фирма като инвестира не малка сума пари в закупуване на хладилни камиони и необходима техника. Чрез друга своя фирма – Викториас ЕООД той възнамерява да стъпи на пазара на международния транспорт. До момента Викториас е осъществявала транспортни и логистични услуги само на територията на България, но много скоро обхватът й на действие ще се разшири. За да се случи това, се търсят добри шофьори и други кадри, които да се назначат на постоянен трудов договор и да помогнат за развитието на компанията.

Ако сте от София и търсите коректен работодател, обърнете внимание на фирмите на Васил Лазаров Вивекта и Викториас. Централният им офис е на сравнително удобно място на ул. „Каменоделска“ 5 в НПЗ Хаджи Димитър. Условията са добри, а заплащането – над средното за бранша.

Васил Лазаров и Вивекта БГ ЕООД предлагат високоплатена работа
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *