Бързи кредити от MicroCredit и всичко е точно

Празниците минаха както може да се очаква – с много веселие, близки и любими хора и обилни маси. Разбира се, посрещането на празниците и многото подаръци, които трябваше да се купят, стопиха драстично бюджета ми, а когато се и отвори друг належащ проблем, който изискваше бърза финансова намеса, се доверих на продуктите на MicroCredit.bg

Ситуацията беше такава, че се спука тръба в банята във вилата ми. И трябваше спешно да се поправи. За целта трябваше да се разбият голяма част от плочките, да се оправи тръбата и разбира се – да се поставят нови плочки. Нямах достатъчно резервни от същия вид санитарен фаянс, за това реших, че като е тръгнало ще оправям цялата баня. Притеснение не усещах, въпреки, че финансите ми в момента не ми позволяваха да правя подобен тип ремонти, но тъй като и познавах от преди услугите и продуктите, които предлагат MicroCredit знаех, че и този път ще се възползвам от тях.

MicroCredit е небанкова финансова институция, която предлага бързи потребителски кредити за широк кръг от нужди. Компанията оперира на пазара от 2012-а година и за този период се гордее с над 200 000 обслужени клиента и разкрити над 70 локални офиси в цялата страна. Компанията е обучила над 1000 висококвалифицирани кредитни консултанта, които са на разположение на потребителите при възникване на въпроси по бързия кредит, както и внасяне на вноските по него.

Аз се възползвах от продукта CrediHome, който дава възможност да вземете бързи пари назаем от 200 до 3000 лева за срок от 9 до 48 седмици или от 3 до 12 месеца. Заемът се отпуска без доказване на доход, обезпечение или необходимост от поръчители. Парите се получават в брой, а кандидатстването е максимално опростено. Лихвата е фиксирана и изплащането на кредита се осъществява на равни седмични или месечни вноски директно на кредитен консултант в удобно за вас време, по банков път, в един от 70-те офиси на компанията или в обект на EasyPay.

За да кандидатствате за кредит можете да го направите като го заявите по всяко време на денонощието онлайн, в офис на MicroCredit или се обадите на националния номер 070014200.

Тъй като близо до работното ми място има офис на компанията, отидох на място и заявих сумата по моя бърз кредит и срокът за изплащането му. Парите ми бяха предоставени за много кратък срок и успях бързо, лесно и почти без никакви притеснения да се справя с аварията на вилата и да продължавам да се наслаждавам на прекрасни почивни дни там.

Бързи кредити от MicroCredit и всичко е точно
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *